Ne prezri...

sommelier_logo

 

UGODNOSTI ZA ČLANE DRUŠTVA

S plačilom letne članarine in aktivnim sodelovanjem pri razvoju društva lahko pridobite številne ugodnosti, ki jih v sodelovanju s partnerji društva omogočamo le članom društva.
feed-image Naroči se na novice

Zadnje novice

Začetni tečaj za sommelierje prve stopnje

Natisni PDF

sommelier logo

RAZPIS

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije razpisuje začetni tečaj za sommelierje 1. stopnje s pričetkom v sredini januarja 2016. Tečaj bo trajal 70 ur in bo potekal ob ponedeljkih in torkih popoldan, predvidoma od 16.30 do 20.30 ure.

Več ...

Najboljši sommelier Slovenije 2015

Natisni PDF

sommelier logo

Gašper Čarman ponovno najboljši sommelier Slovenije


Nova Gorica, 1. december 2015 – V prijetnem ambientu dvorca Zemono v Vipavski dolini so predstavniki Društva Sommelier Slovenije sinoči uspešno zaključili tekmovanje »Najboljši sommelier Slovenije 2015« in podelili nagrade najboljšim. Zmagal je Gašper Čarman iz Škofje Loke, ki bo za Slovenijo nastopil na svetovnem prvenstvu v Argentini.

Več ...

Podelili diplome someljejem 2. stopnje

Natisni PDF

sommelier logo

Predstavniki Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije so sinoči na slavnostni večerji v Gostilni pri Anzelnu, v Bukovici pri Vodicah, podelili diplome 2. stopnje 24 someljejem, ki so letos uspešno zaključili nadaljevalni tečaj.

Več ...

Novi slovenski someljeji 2015

Natisni PDF

sommelier logo

Novi slovenski someljeji

Ljubljana, 10. november 2015 – Predstavniki Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije so sinoči na slavnostni večerji v restavraciji JB v Ljubljani, podelili diplome 19 novim someljejem, ki so uspešno opravili tečaj prve stopnje.

Več ...

Ugodnost za člane društva

Natisni PDF

sommelier logo

Spoštovani člani Društva Sommelier Slovenije,


Člani Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije imamo posebno ugodnost za obisk letošnjega vinskega sejma na Gospodarskem razstavišču.
Ob predložitvi naše članske izkaznice na blagajni je cena vstopnice le 3 EUR (namesto 6 EUR).

S predhodno najavo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , si lahko zagotovite svoj prostor na sledečih strokovnih izobraževanjih:

  • SESTAVA VINSKE KARTE / organizator: Društvo Sommelier Slovenije
  • Za vinarje na temo »Vinski marketing«:
    • RADA IMAM VINO. ZAKAJ NAJ PIJEM RAVNO VAŠE? / Dr. Amadea Dobovišek, Publi Una d.o.o.
  • SVETOVNI TRENDI IN MEŠANE BARSKE PIJAČE NA OSNOVI VIN IN PENIN/ organizator: Društvo barmanov Slovenije