Ne prezri...

sommelier_logo

 

UGODNOSTI ZA ČLANE DRUŠTVA

S plačilom letne članarine in aktivnim sodelovanjem pri razvoju društva lahko pridobite številne ugodnosti, ki jih v sodelovanju s partnerji društva omogočamo le članom društva.
feed-image Naroči se na novice

Zadnje novice

Aktualni svetovni sommelierski prvak Paolo Basso na obisku v Sloveniji

Natisni PDF

paolo-basso opis-vina

 

Nova Gorica, Zemono, 28. julij 2015: Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije je včeraj organiziralo strokovni obisk Paola Bassa, najboljšega sommelierja sveta. Paolo Basso dobro pozna Slovenijo in slovenska vina, v vlogi svetovnega prvaka pa je tokrat svoje veščine prvič predstavil tudi slovenski javnosti.

Več ...

Obisk svetovnega sommelierskega prvaka Paola Bassa

Natisni PDF

sommelier logo

VABILO

 

Drage kolegice in kolegi sommelierji!

Društvo za razvoj pivske kulture SOMMELIER SLOVENIJE organizira obisk svetovnega sommelierskega prvaka Paola Bassa iz Švice. Ob tej priložnosti vas vabimo, da se nam pridružite 27. julija 2015 ob 17,30 uri v Gostilni Pri Lojzetu na Dvorcu Zemono kjer bo njegova predstavitev s prikazom postrežbe in opisa vina.

 

Tomaž Kavčič bo pripravil pogostitev po 25 € na udeleženca. Vinarji bodo predstavili nagrajena vina.

 

Zaradi organizacije srečanja vas prosimo, da nam najkasneje do ponedeljka 20. julija 2015

potrdite vašo prisotnost na elektronski naslov Društva: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

Ivan Peršolja, predsednik

Nova Gorica, 9. 7. 2015

Festival vina

Natisni PDF

sommelier logo

 

 

Drage kolegice in kolegi sommelierji,

 

Tudi letos smo se z organizatorjem 16. Slovenskega festivala vin in 6. Festivala kulinarike, ki bosta potekala v Grand hotelu Union, v Ljubljani, v četrtek in petek, 21. in 22. novembra 2013, med 15. in 21. uro, dogovorili za popust na vstopnino. Vsi člani v uniformah bodo ob predložitvi članske izkaznice imeli 10€ popusta. Za tiste, ki ste poravnali članarino in nimate še izkaznice, velja seznam, ki bo pri blagajni.

Ivan Peršolja, predsednik

Novi slovenski someljeji

Natisni PDF

Predstavniki Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije so sinoči na slavnostni večerji v restavraciji JB v Ljubljani, podelili diplome 26 novim someljejem, ki so uspešno opravili tečaj prve stopnje.

 

novi slovenski sommelieji 2014 2

Več ...

Šved najboljši evropski sommelier

Natisni PDF

z leve-david biraudjon arvid rosengrenjulia scavoNova Gorica, 2. oktober 2013 – Evropsko prvenstvo sommelierjev je od 26. – 30. septembra 2013 potekalo kar v dveh evropskih državah, Italiji in monaški kneževini. Organizatorji so poskrbeli za spoznavanje vinskih področij Ligurije in Provanse, 38 tekmovalcev, med njimi tudi slovenski državni prvak Gašper Čarman, pa se je pomerilo za naslov najboljšega sommelierja v Evropi. Zmagal je Šved Jon Arvid Rosengren.

Več ...