Ne prezri...

sommelier_logo

 

UGODNOSTI ZA ČLANE DRUŠTVA

S plačilom letne članarine in aktivnim sodelovanjem pri razvoju društva lahko pridobite številne ugodnosti, ki jih v sodelovanju s partnerji društva omogočamo le članom društva.
feed-image Naroči se na novice

Zadnje novice

Švicar Paolo Basso najboljši na svetovnem prvenstvu sommelierjev

Natisni PDF

sommelier logoNa strokovno izjemno zahtevnem tekmovanju, ki je v Tokiu potekalo od 26. do 29. marca, je med 54 kandidati naslov najboljšega sommelierja na svetu prepričljivo osvojil Paolo Basso iz Švice. Slovenski državni prvak Gašper Čarman iz Reteč pri Škofji Loki je nastopil v četrtfinalu.

 

Več ...

Gašper Čarman – najboljši sommelier Slovenije 2013

Natisni PDF

gasper_carman

Nova Gorica, 1. februar 2013 – V prijetnem ambientu dvorca Zemono v Vipavski dolini so predstavniki Društva Sommelier Slovenije sinoči uspešno zaključili tekmovanje »Najboljši sommelier Slovenije 2013« in podelili nagrade najboljšim. Zmagal je Gašper Čarman iz Reteč pri Škofji Loki, ki bo za Slovenijo že marca nastopil na svetovnem prvenstvu v Tokiu na Japonskem.

Več ...

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije praznuje 20-letnico delovanja

Natisni PDF
sommelier
Sinoči je na dvorcu Zemono pri Vipavi potekala slovesnost ob praznovanju 20-letnice delovanja društva Sommelier Slovenije. Leta 1992 so prvi slovenski sommelierji uresničili zamisel o društvu Sommelier Slovenije, ki danes šteje že preko 650 članov in deluje kot polnopravni član mednarodne organizacije ASI (Association de la Sommellerie Internationale). Društvo si vse od začetka aktivno prizadeva za širjenje znanj, dvigovanje enogastronomske kulture ter promocijo slovenskih vin v svetu.

Več ...

Novi slovenski someljeji

Natisni PDF
Predstavniki Društva Sommelier Slovenije so 11. junija 2012 na slavnostni večerji v restavraciji JB v Ljubljani, podelili diplome 22 novim someljejem, ki so uspešno opravili tečaj prve stopnje.

Več ...

Za člane Društva Sommelier Slovenije poseben popust pri obisku 4. Festivala kulinarike in 14. Slovenskega festivala vin

Natisni PDF

V četrtek in petek, 17. in 18. novembra bosta v Ljubljani, v Grand hotelu Union potekali tradicionalni prireditvi, in sicer 4. Festival kulinarike in 14. Slovenski festval vin. Člani Društva Sommelier Slovenije, ki boste prireditev obiskali v sommelierski obleki in pri vstopu predložili veljavno člansko izkaznico, boste za vstopnino plačali le 20 evrov (namesto 30 evrov).

Svojo udeležbo na prireditvi potrdite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , do četrtka, 17. novembra, do 10. ure.

 

 

Več ...