Ne prezri...

sommelier_logo

 

UGODNOSTI ZA ČLANE DRUŠTVA

S plačilom letne članarine in aktivnim sodelovanjem pri razvoju društva lahko pridobite številne ugodnosti, ki jih v sodelovanju s partnerji društva omogočamo le članom društva.
feed-image Naroči se na novice

Zadnje novice

Novi slovenski sommelierji

Natisni PDF
novi_sommelierji
Ljubljana, 15. junij 2011 – Predstavniki Društva Sommelier Slovenije so sinoči na slavnostni večerji v restavraciji JB v Ljubljani, podelili diplome 36 novim sommelierjem, ki so uspešno opravili tečaj prve stopnje.

Več ...

Društvo Sommelier Slovenije je gostilo mednarodno didaktično komisijo svetovnega združenja ASI

Natisni PDF
pred_casinojem_venko

Nova Gorica, 20. april 2011 – Predstavniki društva Sommelier Slovenije so sprejeli člane mednarodne didaktične komisije svetovnega združenja ASI (Association de la Sommellerie Internationale). Komisija, ki jo sestavljajo predsedniki društev sommelierjev iz devetih različnih držav sveta, je na tridnevnem delovnem obisku od nedelje, 17. aprila, do torka, 19. aprila, spoznavala Slovenijo kot vinogradniško deželo in njena vina ter obravnavala izhodišča za prenovo izobraževalnih programov in se ob tem seznanila s programskimi smernicami izobraževanj, ki jih društvo Sommelier Slovenije uspešno izvaja že 19 let.  Na zaključni večerji v vinarski hiši Movia, je gostom nazdravil briški župan Franc Mužič.

Več ...

Jure Tomič je najboljši sommelier Slovenije 2010

Natisni PDF
Jure_TomicPredstavniki Društva Sommelier Slovenije so v sodelovanju s Krkinim obmorskim centrom Talaso Strunjan sinoči uspešno zaključili tekmovanje »Najboljši sommelier Slovenije 2010« in podelili nagrade najboljšim. Zmagal je Jure Tomič iz Brežic, ki bo Slovenijo zastopal tudi na evropskem in svetovnem prvenstvu sommelierjev, prvič pa so se tekmovanja udeležile tudi sommelierke.

Več ...

Jure Tomič uspešno predstavljal Slovenijo na evropskem prvenstvu sommelierjev

Natisni PDF

Z_leve_Sergej_Cesar_Jure_Tomic_Paolo_Basso_Davorin_Skarabot_Ivan_PersoljaJure Tomič, nov slovenski sommelierski prvak, se je v družbi predstavnikov Društva Sommelier Slovenije udeležil evropskega prvenstva sommelierjev, ki je od 20. do 22. novembra potekalo v francoskem Strasbourgu. Zmagal je Švicar Paolo Basso, Jure Tomič pa je s prepričljivim nastopom poskrbel za promocijo Slovenije, slovenskih vin in slovenskega sommelierstva.

Več ...