Ne prezri...

sommelier_logo

 

UGODNOSTI ZA ČLANE DRUŠTVA

S plačilom letne članarine in aktivnim sodelovanjem pri razvoju društva lahko pridobite številne ugodnosti, ki jih v sodelovanju s partnerji društva omogočamo le članom društva.
Natisni PDF

sommelier logo

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije

razpisuje tečaj za sommelierje 3. stopnje.

Začetek 70 urnega tečaja je predviden v sredini marca, zaključek pa

konec aprila 2017. Predavanja bodo v ponedeljek in torek od 16.30 do 20.30 ure.

 

Večino lekcij bomo izvajali v dveh delih. Najprej se bodo udeleženci za vsako živilo ali jed posebej seznanili s ključnimi teoretičnimi dognanji. Drugi del vsake lekcije bo v obliki delavnice kot praktični preskus spajanja določenega živila ali jedi z vini. Vpišejo se lahko vsi člani, ki so uspešno opravili tečaja 1. in 2. stopnje, saj bo tematika tretjega tečaja nadgradnja vsega dosedanjega znanja s poudarkom na analizi lastnosti posameznih jedi in vin ter njihovo spajanje.

Vse, ki vas tečaj zanima, vabimo, da nam prijavo pošljete najkasneje do 31. 12. 2016 preko elektronske pošte na naslova:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.   ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

Prijave, ki ste jih že poslali, imamo v naši evidenci. Vsem prijavljenim bomo posredovali podroben program tečaja in dodatne informacije.

 

Ivan Peršolja, predsednik