Ne prezri...

sommelier_logo

 

UGODNOSTI ZA ČLANE DRUŠTVA

S plačilom letne članarine in aktivnim sodelovanjem pri razvoju društva lahko pridobite številne ugodnosti, ki jih v sodelovanju s partnerji društva omogočamo le članom društva.
Natisni PDF

sommelier logo

RAZPIS

 

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije razpisuje

začetni tečaj za sommelierje 1. stopnje
s pričetkom v sredini januarja 2018 v Ljubljani

 

Tečaj bo trajal 74 ur in bo potekal ob ponedeljkih in torkih popoldan,
predvidoma od 16.30 do 20.30 ure.


Kot polnopravni člani v mednarodni sommelierski organizaciji ASI, organiziramo izobraževalne tečaje, ki v treh stopnjah omogočajo pridobivanje celovitega znanja za opravljanje profesionalnega dela sommelierja v gostinstvu, trgovini, itd. 

Vsebina tečaja je usklajena z mednarodnimi merili in izhodišči organizacije ASI, ki s svojimi smernicami narekuje enotnost izobraževalnih programov po vsem svetu. Kandidati bodo na tečaju prve stopnje pridobivali znanja iz področij: vinogradništva, vinarstva, poznavanja slovenskih ter pomembnejših tujih vinorodnih dežel in vin, opisa in strežbe vin, bontona, zakonodaje, sokov, piva, žganih pijač, napitkov, mešanih pijač, kulturi in tradiciji pitja vina ter spoznavanja

osnovnih usmeritev spajanja hrane in vina. 

Naše najboljše reference so zadovoljstvo in uspešnost dosedanjih tečajnikov, ki se pohvalijo s pridobljenim teoretičnim in praktičnim znanjem.

 

Vse, ki vas pridobivanje sommelierskih znanj zanima, vabimo, da nam prijavo za tečaj čimprej pošljete preko elektronske pošte na naslova:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.   ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  oziroma na naslov društva.

Vsem prijavljenim bomo posredovali podroben program tečaja in dodatne informacije.

 

Ivan Peršolja, predsednik društva Sommelier Slovenije