Ne prezri...

sommelier_logo

 

UGODNOSTI ZA ČLANE DRUŠTVA

S plačilom letne članarine in aktivnim sodelovanjem pri razvoju društva lahko pridobite številne ugodnosti, ki jih v sodelovanju s partnerji društva omogočamo le članom društva.
feed-image Naroči se na novice

Sommelier Slovenije - Novice

50. obletnica mednarodne sommelierske organizacije ASI

Natisni PDF

Med 5. in 8. oktobrom je v Reims-u potekalo praznovanje 50. obletnice mednarodne sommelierske organizacije ASI - Association de la Sommellerie Internationale. Slavnostne skupščine in spremljajočih prireditev se je udeležilo več kot 60 držav članic. Med njimi je bilo tudi naše društvo v zasedbi Ivan Peršolja, predsednik, Valentin Bufolin, podpredsednik in Boris Gašparin, sekretar.

Več informacij o vsebini skupščine in spremljevalnih dogodkih lahko najdete v izjavi za medije.

Predsedstvo ASI in Ivan Persolja

Z leve Ivan Persolja Andres Rosberg-predsednik ASI Boris Gasparin

Z leve Pierre-Emmanuel Taittinger Ivan Persolja

Z leve Valentin Bufolin Ivan Persolja Peer F. Holm-predsednik somm. Nemcije Boris Gasparin

Razpis - Tečaj za sommelierje 1. stopnje

Natisni PDF

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije razpisuje začetni tečaj za sommelierje 1. stopnje.

Tečaj traja 74ur in bo predvidoma potekal v Novi Gorici konec letošnjega leta ob ponedeljkih in torkih popoldan do 16:30 do 20:30 oz. 21:30 ure.

Vse, ki vas tečaj zanima, ali pa potrebujete dodatne informacije vabimo, da nas kontaktirate na e-poštna naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

RAZPIS NG 2019 1

Razpisujemo tečaj "Uvod v kulturo vina"

Natisni PDF

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije in Vinakoper razpisujeta 20 urni tečaj "Uvod v kulturo vina". Predavanja bodo potekala 17. in 24. oktobra ter 14., 21. in 28. novembra. Vse, ki vas tečaj zanima prosimo, da nam na e-poštni naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. oziroma na naslov Društvo Sommelier Slovneije, p.p. 40, 5220 Solkan posredujete prijavo z vašimo podatki.

 

Razpis tecaj