Ne prezri...

sommelier_logo

 

UGODNOSTI ZA ČLANE DRUŠTVA

S plačilom letne članarine in aktivnim sodelovanjem pri razvoju društva lahko pridobite številne ugodnosti, ki jih v sodelovanju s partnerji društva omogočamo le članom društva.




feed-image Naroči se na novice

Zadnje novice

Novi slovenski someljeji

Natisni PDF
Predstavniki Društva Sommelier Slovenije so 11. junija 2012 na slavnostni večerji v restavraciji JB v Ljubljani, podelili diplome 22 novim someljejem, ki so uspešno opravili tečaj prve stopnje.

Več ...

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije praznuje 20-letnico delovanja

Natisni PDF
sommelier
Sinoči je na dvorcu Zemono pri Vipavi potekala slovesnost ob praznovanju 20-letnice delovanja društva Sommelier Slovenije. Leta 1992 so prvi slovenski sommelierji uresničili zamisel o društvu Sommelier Slovenije, ki danes šteje že preko 650 članov in deluje kot polnopravni član mednarodne organizacije ASI (Association de la Sommellerie Internationale). Društvo si vse od začetka aktivno prizadeva za širjenje znanj, dvigovanje enogastronomske kulture ter promocijo slovenskih vin v svetu.

Več ...

Novi slovenski sommelierji

Natisni PDF
novi_sommelierji
Ljubljana, 15. junij 2011 – Predstavniki Društva Sommelier Slovenije so sinoči na slavnostni večerji v restavraciji JB v Ljubljani, podelili diplome 36 novim sommelierjem, ki so uspešno opravili tečaj prve stopnje.

Več ...

Za člane Društva Sommelier Slovenije poseben popust pri obisku 4. Festivala kulinarike in 14. Slovenskega festivala vin

Natisni PDF

V četrtek in petek, 17. in 18. novembra bosta v Ljubljani, v Grand hotelu Union potekali tradicionalni prireditvi, in sicer 4. Festival kulinarike in 14. Slovenski festval vin. Člani Društva Sommelier Slovenije, ki boste prireditev obiskali v sommelierski obleki in pri vstopu predložili veljavno člansko izkaznico, boste za vstopnino plačali le 20 evrov (namesto 30 evrov).

Svojo udeležbo na prireditvi potrdite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , do četrtka, 17. novembra, do 10. ure.

 

 

Več ...

Društvo Sommelier Slovenije je gostilo mednarodno didaktično komisijo svetovnega združenja ASI

Natisni PDF
pred_casinojem_venko

Nova Gorica, 20. april 2011 – Predstavniki društva Sommelier Slovenije so sprejeli člane mednarodne didaktične komisije svetovnega združenja ASI (Association de la Sommellerie Internationale). Komisija, ki jo sestavljajo predsedniki društev sommelierjev iz devetih različnih držav sveta, je na tridnevnem delovnem obisku od nedelje, 17. aprila, do torka, 19. aprila, spoznavala Slovenijo kot vinogradniško deželo in njena vina ter obravnavala izhodišča za prenovo izobraževalnih programov in se ob tem seznanila s programskimi smernicami izobraževanj, ki jih društvo Sommelier Slovenije uspešno izvaja že 19 let.  Na zaključni večerji v vinarski hiši Movia, je gostom nazdravil briški župan Franc Mužič.

Več ...