fbpx

Postani sommelier 1. stopnje – Trebnje

Razpisujemo  76 urni tečaj za sommelierje 1. stopnje v Trebnjem

Tečaj bo potekal od 13. 3. do 17. 5. 2023 ob ponedeljkih in torkih popoldan od 17.00 do 21.00 oz. 22.00 ure, v prostorih gostilne Rakar.

Kot polnopravni člani v mednarodni sommelierski organizaciji ASI, organiziramo izobraževalne tečaje, ki v treh stopnjah omogočajo pridobivanje celovitega znanja za opravljanje profesionalnega dela sommelierja v gostinstvu, trgovini, itd.

Vsebina tečaja je usklajena z mednarodnimi merili in izhodišči organizacije ASI, ki s svojimi smernicami narekuje enotnost izobraževalnih programov po vsem svetu. Kandidati bodo na tečaju prve stopnje pridobivali znanja iz področij: vinogradništva, vinarstva, poznavanja slovenskih ter pomembnejših tujih vinorodnih dežel in vin, opisa in strežbe vin, bontona, zakonodaje, sokov, piva, žganih pijač, napitkov, mešanih pijač, kulturi in tradiciji pitja vina ter spoznavanja osnovnih usmeritev spajanja hrane in vina.

Naše najboljše reference so zadovoljstvo in uspešnost dosedanjih tečajnikov, ki se pohvalijo s pridobljenim teoretičnim in praktičnim znanjem.

Vse, ki vas pridobivanje sommelierskih znanj zanima, vabimo, da nam prijavo za tečaj čimprej pošljete preko elektronske pošte na naslov:

tecaji@sommelier-assoc.si

oziroma na naslov društva: Sommelier Slovenije, p.p. 40, 5250 Solkan.

Vsem zainteresiranim bomo sproti pošiljali informacije o poteku priprav.

Ivan Peršolja, predsednik društva Sommelier Slovenije