fbpx

Razpis za tečaj 3. stopnje

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije razpisuje tečaj za sommelierje 3. stopnje.

Začetek 70 urnega tečaja je predviden v sredini marca, zaključek pa konec aprila 2017. Predavanja bodo v ponedeljek in torek od 16.30 do 20.30 ure.

Večino lekcij bomo izvajali v dveh delih. Najprej se bodo udeleženci za vsako živilo ali jed posebej seznanili s ključnimi teoretičnimi dognanji.

Drugi del vsake lekcije bo v obliki delavnice kot praktični preskus spajanja določenega živila ali jedi z vini.

Vpišejo se lahko vsi člani, ki so uspešno opravili tečaja 1. in 2. stopnje, saj bo tematika tretjega tečaja nadgradnja vsega dosedanjega znanja s poudarkom na analizi lastnosti posameznih jedi in vin ter njihovo spajanje.

Vse, ki vas tečaj zanima, vabimo, da nam prijavo pošljete najkasneje do 31. 12. 2016 preko elektronske pošte na naslova: sommelier.slovenije@amis.net ali davorin.skarabot@gmail.com.

Prijave, ki ste jih že poslali, imamo v naši evidenci. Vsem prijavljenim bomo posredovali podroben program tečaja in dodatne informacije.

Ivan Peršolja, predsednik