fbpx

Uvodni tečaj Sake sommelier “edition Croatia”

Suwi Zlatić
Suwi Zlatić – certified Sake trainer

Hrvaško društvo sommelierjev organizira skupaj s Suwijem Zlatićem, prvim Sake sommelierjem in certificiranim trenerjem uvodni tečaj za Sake sommelierja.

V okviru našega prijateljstva imamo možnost, da se izobraževanju pridružimo tudi mi. Zato vabimo vse zainteresirane, da se pridružite in prisluhnete prvemu izobraževanu na temo sakejev.

Avstrijski sommelier Suwi Zlatić, eden je od prvih sake sommelierjev v Europi in ravno njegovemu podjetju Suwine so dodelili ekskluzivno licenca Sake Sommelier Academy iz Londona in s tem pooblaščena za izobraževanje o Sake-ju.

Uvodni Sake tečaj se bo odvijal 20. 02. 2021. preko aplikacije Zoom. Vsak obsikovalec bo prejel certifikat, ki mu bo omogočil obisk druge stopnje tečaja, s katerim bo po uspešno opravljenem izpitu postal Sake Certified sommelier z veljavno diplomo Sake Sommelier Academy iz Londona.

Brušen riž

“Sake japonski eliksir življenja”

Delavnica je namenjena vsem, ki bi si izpopolnili svoje znanje iz Sake-ja in pričeli gradnjo profesionalnega Sake Sommelierja.

Izvedite več o veliki neznanki (vinu podobna pijača, ki se lahko uporabi tudi kot žgane pijače). Sake je veliko več kot pijača. Zanj je značilna visoka umetnost izdelave tega eliksirja. Izvedeli boste, katere so glavne sorte riža in njihove značilnosti, Junmai, Ginjo, Daiginjo. Naučili vas bomo, kako postreči to pijačo in kako okusiti sake, od “premium sake” do “high end sake”.

Spoznali bomo možnosti uporabe Sakeja pri vsakdanjem gostinskem poklicu in način prodaje Sakeja. Dobrodošli v Sakemaniji!

Cena vključuje:

  • 6 steklenic po 100 – 300 ml
  • PowerPoint predstavitev (poslana bo v obliki Pdf)
  • 2,5-urni spletni seminar s Suwijem Zlatićem
  • Potrdilo SSA iz Londona
  • Poštnino

Oparjen rižCena na osebo: 96 Eur

Webinar bo potekal v hrvaščini prek spletne platforme “Zoom”. Povežete se lahko prek mobilnega telefona ali prek internetnega brskalnika. Povezava vam bo poslana po elektronski pošti.

Vstopnice lahko kupite v spletni trgovini www.suwine.at

Prijave so odprte do nedelje, 14. februarja 2021.

Datum predavanja: 20.02.2021.

Trajanje izobraževanja: 18: 00 – 20: 30h