fbpx

Vabilo: Iskrivo praznovanje 25. obletnice

Spoštovani,

obletnice so priložnost, da se ozremo nazaj, hkrati pa tudi pogledamo naprej, predvsem pa, da se družimo s prijatelji, s katerimi hodimo na skupni poti. Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije letos obeležuje 25. obletnico članstva v mednarodnem sommelierskem združenju ASI (Association de la Sommellerie Internationale) in v ta namen organiziramo praznovanje.

Na dogodku nas bosta obiskala William Wouters, podpredsednik mednarodnega združenja ASI, zadolžen za Evropo in tudi častni predsednik sommelierske organizacije Belgije. Pridružil se nam bo tudi Peer F. Holm, ki v ASI skrbi za članstvo in je predsednik sommelierske organizacije Nemčije. Udeležbo na dogodku sta potrdili tudi ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Aleksandra Pivec in državna sekretarka na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, gospa Eva Štravs Podlogar.

Hvaležni smo vam, ker ste s svojim delovanjem tudi vi veliko prispevali k širjenju kulture pitja in uživanja jedi.

Vabimo vas, da se nam pridružite na skupnem praznovanju

v Križni dvorani dvorca Zemono
v torek, 10. decembra ob 18. uri

kjer bo Tomaž Kavčič s svojo ekipo Gostilne pri Lojzetu poskrbel za lepa kulinarična doživetja. Na dogodku se bodo predstavili vinarji vseh slovenskih vinorodnih dežel in pridelovalci hrane skupaj z gostinci iz naših vrst. Ob tej priložnosti bo mogoče z udeleženci spregovoriti o različnih sommelierskih izkušnjah in vlogi sommelierstva v vsakdanji praksi ter o specialitetah in vinih, ki jih bomo poskusili.

Participacija za člane z izkaznico je 40€, za ostale 50€.

Prosimo vas, da udeležbo potrdite na e-naslov: nina.bavcer@sommelier-assoc.si ali mateja.skomina@sommelier-assoc.si

Praznovaje 25. let članstva v ASI
Praznovaje 25. let članstva v ASI

Veseli bomo vaše družbe.
Ivan Peršolja, predsednik Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije