fbpx

Vinske urice – Guerilski, vipavski karakter z Zmagom Petričem in Martinom Gruzovinom

Vinske urice Guerila
Vinske urice Guerila
Photo: Aleš Beno, časnik Finance

Čas je za nove Vinske urice! Februar nadaljujemo v stilu, s sogovornikoma, ki predstavljata eno vidnejših slovenskih vinogradniških zgodb. Prvi je Zmago Petrič, človek, ki svoje nazore črpa iz tradicije in jih v sozvočju z naravo uresničuje skozi blagovno znamko Guerila. S svojo filozofijo postopa po poteh biodinamike in pomembno kroji sliko Vipavske doline.

Prirdužil se mu bo ravno tako pomemben član ekipe – Martin Gruzovin, ki je eden ključnih členov v tej verigi. Martin je tudi aktualen sommelierski prvak in z njim se bomo dotaknili tudi tega področja.

Ob spoznavanju s tako imenitnima gostoma se bomo poglobili tudi v njihova vina, ki so posebej izbrana za to priložnost. Skozi okušanja in pogovor bomo pogledali kaj je tisti pristen vipavski karakter, tako značilen za to dolino.

Izbran paket vin:

  1. Castra brut nature, 2017 – premiera
  2. Malvazija classic, 2019
  3. Rebula selection, 2018
  4. Retro selection, 2018
  5. Barbera selection, 2018
  6. Retro red selection, 2017

Cena paketa 6 steklenic (6 x 0,75 l) znaša 94,60 Eur, a ga lahko po, posebej za to priložnost pripravljeni izjemni ceni 81,00 Eur! Pohitite, saj je čas za naročilo paketov, zaradi pošiljanja in dostave omejen!

Naročite ga lahko do petka, 19. 2. 2021!

Naročilo lahko izvedete preko naslova martin.gruzovin@guerila.si, ali s klicem na telefonsko številko +386 51 660 265. Cena paketa že vključuje poštnino.

Pohitite in si še pravi čas naročite paket vin za še bolj nepozabno izkušnjo.

Druženje bo povezoval Valentin Bufolin, podpredsednik društva.

Vabljeni!