fbpx

Vinske urice z vini Silveri

Vinske urice Silveri - Tadej in Taras GašparinPrav je, da se na praznovanje najdaljše noči v letu pripravimo ob kozarčku iskrive, briljantne kapljice! Tokrat se odpravljamo v Brda, k družini Gašparin, ki bdi nad vini Silveri.

Gašparinovi vzporedno s Pikolom, uspešno peljejo iskrivo zgodbo vinarstva v znamenju penin in vin Silveri. Pod imenom, ki je posvečeno staremu očetu, odkrivajo in usmerjajo moč v klasično metodo in briški terroir.

A njihovi biseri niso vse, imamo eno od redkih priložnosti, da okusimo tudi njihovi mirni vini, ki vsekakor izkazujeta markanten odtis terroirja.

O kakovosti njihovih vin pričajo številna domača in mednarodna priznanja, sami pa se bomo o tem pogovarjali na zadnjih Vinskih uricah letošnjega leta, ki jih bomo izvedli 30. 12. ob 19:00 na instagram profilu društva Sommelier Slovenije -> “sommelier_slovenije”.

V ta namen so nam pripravili čudovit paket vin, ki ga sestavljajo naslednja vina:

  1. Silveri Blanc de Blancs N/V (klasična metoda, 36 mesecev na kvasovkah)
  2. Silveri Rose Cuvee Brut N/V (klasična metoda, 48 mesecev na kvasovkah)
  3. Silveri Cuvee Brut N/V (klasična metoda, 48 mesecev na kvasovkah)
  4. Silveri Nature Zero N/V(klasična metoda, 96 mesecev na kvasovkah)
  5. Silveri Rebula, 2017
  6. Silveri Rdeči Tenor, 2015

Karton vin, katerega redna cena znaša 102 Eur, je vsem članom društva na voljo za izjemnih 70 Eur. Stroški poštnine pa znašajo 6 Eur. Karton lahko naročite na mail silveri@silveri.si ali na telefone 040537986 – Taras , 041687251 – Tadej.

Pohitite in si pravi čas zagotovite vina za to izjemno druženje.

Dogodek bo povezoval Valentin Bufolin, podpredsednik društva Sommelier Slovenije.

Vabljeni!