fbpx

Pred nami je Iskriv večer s penečimi vini

 

Kdaj: petek, 8. decembra 2023 ob 18.30

Kje: Gostilna pri Lojzetu – Dvorec Zemono (Zemono 7, 5271 Vipava)

Bliža se december – čaroben mesec, ko je prav, da se za trenutek ustavimo in si vzamemo čas za srečanje s prijatelji, sodelavci in našimi najbližjimi. To pa je tudi čas, ko z iskrivimi mehurčki, ujetimi v žlahtnih kapljicah, nazdravljamo preteklemu letu v slovo in novemu letu v pozdrav. Društvo sommelier Slovenije vsak konec leta organizira že tradicionalno druženje ob penečih vinih.

Vabimo vas, da se nam pridružite na »Iskrivem večeru« v petek, 8. decembra 2023 ob 18.30 v očarljivem ambientu Gostilne pri Lojzetu – Dvorec Zemono (Zemono 7, 5271 Vipava).

 

 

Skupaj z vinarji in predstavniki kleti ter ob strokovnem komentarju aktualnega najboljšega sommelierja Slovenije Valentina Bufolina, ki je obenem tudi predsednik društva, bomo okusili peneča vina tako slovenskih kot tujih vinskih kleti. Za odlično spajanje žlahtnih penin s hrano pa bo poskrbela vrhunska ekipa Gostilne pri Lojzetu s skrbno pripravljenimi in domiselnimi prigrizki.

Iskriv večer bo tudi priložnost, ko bomo lahko izmenjali mnenja o različnih vrstah in stilih penečih vin, priložnostih njihovega uživanja, o pravilnem rokovanju in strežbi, kozarcih in še čem.

Z nami bodo vinske kleti:

Cena znaša 65,00 EUR/osebo oziroma 50 EUR/člana društva (veljavna članska izkaznica oziroma plačana članarina). Cena vključuje degustacije vseh predstavljenih penečih vin in kulinarične prigrizke.

Število mest na dogodku je omejeno. Izpolnite prijavnico in si zagotovite svojo mesto na dogodku!

Se veselimo iskrivega druženja z vami!