fbpx

Prenovili smo spletno stran

Nova spletna stran Sommelier Slovenije
Prenovljena spletna stran Sommelier Slovenije

Društvo Sommelier Slovenije v novo leto vstopa s prenovljeno spletno stranjo. Živimo v dobi digitalizacije, v obdobju, ki narekuje sledenje sodobnim trendom in prisotnosti na digitalnih kanalih.

To področje je pomembno tudi za naše društvo, saj zagotavlja stik z našimi člani in javnostjo. S tem se informacijske poti skrajšajo in komunikacija poneostavi. Digitalizacija je, torej pomembna tudi za Društvo Sommelier Slovenije.

Prenovljena spletna stran izkorišča najboljše iz sveta odprtokodnih rešitev. Zasnovana je tako, da obiskovalcem ponudi novice o delovanju društva, ga predstavi, poleg tega pa predstavi tečaje in izobraževanja, ki jih v društvu izvajamo ter ponudi novice mednarodne sommelierske organizacije ASI.

Pomembna je tudi sekcija “Partnerji” kjer najdete seznam vseh podpornikov društva, ki vsem članom društva, ob predložitvi veljavne članske izkaznice, nudijo različne ugodnosti.

Za prenovo spletne strani se iskreno zahvaljujemo Nini Bavčer in Valentinu Bufolinu za njuno nesebično pomoč in angažiranost.

Prijavite se na e-novice

S prenovo spletne strani smo postavili tudi nov sistem za prijavo na e-novice. Vabimo vas, da izpolnete obrazec, ki se nahaja na tej povezavi in nam s tem dovolite, da vas približno 1x mesečno obveščamo o vseh pomembnih novostih društva in eno-gastronomskih dogodkih.

Sledite nam na Instagramu

Ekipa, ki v Društvu skrbi za marketing je pred koncem novega leta postavila tudi profil na Instagramu Vabimo vas, da profil obiščete in mu sledite prepričani smo, da bo marsi katera objava zanimiva, poučna in zabavna. Obenem pa vas tudi toplo vabimo k všečkanju Facebook strani Društva Sommelier Slovenije.

WE HAVE A NEW WEBSITE

The Slovenian Sommelier Association stepped into the New Year with a refreshed website. We’re living in a digital era, in a time that dictates the following of modern trends among which presence on digital channels.

This area is important also for our Association, as it enables us to stay in constant touch with our members and the audience. With this, the information flow is eased and communication flow is shortened. Digitalization, therefore, is of utmost importance for the Slovenian Sommelier Association.

Our new website is harnessing the best of what open-source technology can offer. It is conceived to deliver fresh news of our Association, the Sommelier world, and the international organization ASI, to present us and to present our courses and classes.

An important part of it is also the “Partners” section, where you can find a list of all our supporters. Don’t forget to show them your membership cards to obtain different benefits.

We’d like to thank Nina Bavčer and Valentin Bufolin for their selfish-less engagement in the process of its refreshment.

Subscribe to our newsletter

Our refreshed website now features also a new system for email subscriptions. You’re kindly invited to fill in the form that is available at this address and give us your consent to send you monthly news about sommelier topics and eno-gastronomy events.

Follow us on Instagram

We’re now present also on Instagram, thanks to our Marketing team. You’re kindly invited to visit and follow us. We’ll do our best to deliver you interesting, educational and fun posts. While at it, please like also our Facebook page.