fbpx

Prijave za tečaj Sommelier 2. stopnje – začnemo 7. novembra

7. novembra začenjamo tečaj za Sommelierje 2. stopnje, ki bo potekal v Gostilni pri Anzelnu (Bukovica pri Vodicah 1, 1217 Vodice). Tečaj bo ob torkih in sredah popoldan, od 17:00 do 21:00.

Teoretični del tečaja obsega 80 ur in vključuje poglobitev znanja o slovenskih in svetovnih vinih ter dodatna vedenja o kavi, čajih, mineralnih vodah, kisih, oljih in destilatih. Sommelierji nadaljujejo tudi s poglobljenim opisovanjem ter strežbo vin. Ob zaključku organiziramo štiri dnevno neobvezno strokovno ekskurzijo v vse slovenske vinorodne dežele.

Podrobnejše informacije o tečaju najdete na naši spletni strani – vsem, ki se boste prijavili, pa dobite podrobnejši program.

Vpišete se lahko vsi člani, ki ste uspešno končali tečaj “Sommelier 1. stopnje”. Drugi tečaj je pogoj za vpis na tečaj za sommelierje 3. stopnje, na katerem obravnavamo področje enogastronomije in spajanje vina s hrano.

Prijave oddajte najkasneje do 31. oktobra na spletnem obrazcu.

Za dodatne informacije nam lahko pišete na elektronski naslov tecaji@sommelier-assoc.si ali nas pokličete: 041 443 116 (Valentin Bufolin, predsednik društva)