fbpx

Razpisujemo tečaj za sommelierja 1. stopnje

Društvo za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije razpisuje 80 urni tečaj za sommelierje 1. stopnje, ki bo potekal v Ljubljani od 27. februarja 2024. Tečaj se bo odvijal ob torkih in sredah od 17:00 do 21:00 ure.

Kot polnopravni člani v mednarodni sommelierski organizaciji ASI organiziramo izobraževalne tečaje, ki v treh stopnjah omogočajo pridobivanje celovitega znanja za opravljanje profesionalnega dela sommelierja v gostinstvu, trgovini, itd..

Vsebina tečaja je usklajena z mednarodnimi merili in izhodišči organizacije ASI, ki s svojimi smernicami narekuje enotnost izobraževalnih programov po vsem svetu. Kandidati bodo na tečaju prve stopnje pridobivali znanja s področij: vinogradništva, vinarstva, poznavanja slovenskih ter pomembnejših tujih vinorodnih dežel in vin, opisa in strežbe vin, bontona, zakonodaje, sokov, piva, žganih pijač, napitkov, mešanih pijač, kulturi in tradiciji pitja vina ter spoznavanja osnovnih usmeritev spajanja hrane in vina.

Naše najboljše reference so zadovoljstvo in uspešnost dosedanjih tečajnikov, ki se pohvalijo s pridobljenim teoretičnim in praktičnim znanjem.

Program, cena in PRIJAVE na tečaj Sommelier 1. stopnje…

Vse, ki vas pridobivanje sommelierskih znanj zanima, vabimo, da nam prijavo za tečaj čimprej pošljete preko elektronske pošte na naslov: tecaji@sommelier-assoc.si oziroma na naslov društva: Sommelier Slovenije, p.p. 40, 5250 Solkan.

Tečaj bo potekal v Ljubljani, v prostorih Kult 316 v Šentvidu.

Valentin Bufolin, predsednik društva Sommelier Slovenije