fbpx

Vabljeni na 9. Salon Penečih vin

Salon penečih vin 2009
Salon penečih vin 2009

Spoštovane kolegice in kolegi sommelierji,

v petek, 9. junija 2023, med 15.00 in 21.00 uro se bo v čarobnem vrtu Lili Novy odvijal že 9. Salon penečih vin. Na prireditvi bo svoja odlična peneča vina predstavilo 30 slovenskih in hrvaških vinarjev. Za kulinarično spremljavo bo poskrbel vrhunski chef Mojmir Šiftar.

Pred salonom je mednarodna ocenjevalna komisija opravila ocenjevanje slovenskih in hrvaških penečih vin, ki je ta trenutek najpomembnejše ocenjevanje penečih vin tega območja. Najbolje ocenjena peneča vina in še druge zanimive vsebine bodo obiskovalcem salona predstavili na posebnih delavnicah.

Za udeležbo na salonu potrebujete vstopnico, ki je že v predprodaji. Za člane Društva za razvoj pivske kulture Sommelier Slovenije smo poskrbeli za cenejšo vstopnico in sicer 25,00 €, ki jo kupite in z gotovino plačate na blagajni salona na dan dogodka. Popust uveljavljate s predložitvijo veljavne članske izkaznice.

Za udeležbo na delavnicah pa potrebujete vstopnico na salon in prijavo na delavnico, ki bo objavljena na: https://www.salonofsparklingwines.com/.

Za morebitne dodatne informacije vam je organizator na voljo na info@radost.si ali salonofsparklingwines@gmail.com.

Veselimo se vaše udeležbe!