fbpx

Zahvala partnerjem

Dan pred pričetkom tekmovanja je prav, da se zahvalimo partnerjem, ki so nas podprli pri izvedbi dogodka.

Glavni partnerji dogodka so:

Gault & Millau SlovenijaPonosni smo, da je izvedbo 30. obletnice Društva in državnega prvenstva Najboljši sommelier Slovenije podprl eden vidnejših svetovnih kulinaričnih vodičev Gault&Millau Slovenia. Vabljeni tudi k ogledu spletnega mesta Znanje pod kapo, ki je namenjen bodočim kuharjem, natakarjem in vsem ljubiteljem gastronomije.
Ponosni smo, da je izvedbo dogodka podprlo tudi pojetje Merit HP. Z njihovo pomočjo boste lahko v torek 17. 5. 2022 prisluhnili odličnemu Ted Lelekasu na dveh izjemnih delavnicah. Obenem pa so poskrbeli tudi za nagrade za tekmovalce.
Priporočamo vam obisk ravnokar odprtega Merit Showroom kjer boste lahko spoznali in se razvajali ob njihovi celotni ponudbi pijač in okusnih dobrot.
Merit HP
STOHvaležni smo za podporo tudi Feel Slovenia! Z vašo pomočjo bomo lahko zagotovili mednarodno noto dogodka in ponesli glas slovenske eno-gastronomije v vse države članice združenja ASI.
Vabljeni na odkrivanje bogate in raznolike slovenske gastronomije z obiskom spletne strani https://www.tasteslovenia.si/sl/
Okusite Slovenijo, okusite naravo!
Naš dogodek je podprlo tudi podjetje ASKO Slovenija z modernimi in inovativnimi vinskimi vitrinami, v katerih bodo sodelujoči vinarji hladili vina na optimalni temperaturi za strežbo.Asko
RadenskaŽe vsa leta nam ob strani stoji Radenska z mineralnimi vodami Radenska Naturelle in Radenska Kraljevi vrelec, ki poskrbijo za našo hidracijo.
Zahvala gre tudi našemu medijskemu partnerju, podjetju Europlakat, ki so nas podprli pri obveščanju o dogodku z čudovitimi reklamnimi panoji na odličnih lokacijah. Ste kakega opazili?Europlakat
eVinoHvala prvi slovenski spletni vinoteki eVino. Z vašo pomočjo bomo lahko uživali v izbranih vinih iz vrhunskih kozarcev Riedel. Obenem pa bo zmagovalec iz vaše strani prejel posebno nagrado.
Hvala podjetju Evma, ki že vrsto let skrbi za podporo s tiskovinami in posebnimi elementi.Evma
Ljubljanski gradZahvala gre tudi javnemu zavodu za turizem Ljubljanski grad. Boljše lokacije za izvedbo dogodka si ne bi mogli predstavljati.

Obenem se zahvaljujemo tudi vsem, ki se boste udeležili dogodka in poskrbeli za eno-gastronomsko razvajanje udeležencev.

Partnerji