fbpx

Spoznajte Raimondsa Tomsonsa – najboljšega sommelierja na svetu in praznujte skupaj z nami 30 let članstva v ASI

Spoštovane kolegice in kolegi sommelierji, v veliko veselje in čast nam je, da letos praznujemo 30. obletnico članstva v mednarodni sommelierski organizaciji ASI. V okviru jubileja pripravljamo poseben dogodek, na katerem nas bo s svojim obiskom počastil aktualni najboljši sommelier na svetu Raimonds Tomsons.

Vabimo vas, da se nam pridružite na praznovanju, se spoznate s svetovnim sommelierskim prvakom in se razvajate skupaj z izbranimi vinarji in gostinci iz cele Slovenije.

Dogodek se bo odvijal v četrtek 27. 6. 2024 od 17. ure dalje v Gostilni pri Lojzetu – dvorec Zemono, v Vipavi.

Na dogodku bomo spoznali Raimondsa in njegovo pot, ki ga je lani pripeljala do naslova najboljšega sommelierja na svetu. Raimonds je velik ljubitelj slovenskih vin in komaj čaka, da nas obišče in spozna kolege sommelierje, vinarje in gostince, ki bodo poskrbeli za nepozabno doživetje.

Druženje bo pospremil festivalski program, na katerem bo možno okušati izbrana vina izbranih vinarjev iz cele Slovenije. Poleg izvrstnih jedi chefa Tomaža Kavčiča, pa bo možno okusiti tudi izbrane delikatese in jedi, ki jih bodo pripravljali chefi in kolegi sommelierji iz različnih gostinskih obratov.

Vstopnina za dogodek znaša 75 EUR oziroma 50 EUR za člane Društva za ravzoj pivske kulture Sommelier Slovenije.

Priporočamo rezervacijo vstopnic

Ker je število mest omejeno, priporočamo, da si zagotovite vstop z vnaprejšnjim naročilom vstopnic na e-poštnem naslovu: dogodki@sommelier-assoc.si. V primeru prostih mest, bodo preostale vstopnice na voljo tudi na dogodku samem.

Vabljeni, da se nam pridružite v čim večjem številu in skupaj z nami obeležite 30 let članstva organizacije ter spoznate svetovnega sommelierskega prvaka Raimondsa Tomsonsa.